Milo

Milo

dinsdag 18 november 2014

september 2014

Begin september…
Samen met de kids bekeken we alle honden die ter adoptie stonden. Er waren veel leuke en mooie bij. En iedereen verdiende wel een tweede kans. We besloten er toch een jongere uit te kiezen. We hadden al 2 teefjes. Waarom eens geen reutje? Ons oog viel op Spartacus. De jongste die er op staat : 11 maanden. Een hele mooie bruinrood gestroomde.   We vulden de adoptieaanvraag online in.   
Enkele dagen gingen voorbij tot we plots telefoon kregen uit Spanje. Mevr.Broeders belde ons persoonlijk op om de adoptie te bevestigen. Ze vertelde ons ook dat de adoptiedag van september net voorbij was. We hadden onze aanvraag net de dag na de adoptiedag ingediend. Jammer…
Maar er zat niets anders op dan af te wachten… Tot de volgende adoptiedag.

Enkele weken later kregen we bezoek van de regioverantwoordelijke die ons heel wat nuttige tips en info bezorgde. Alles was in orde maar de omheining van de tuin was toch niet hoog genoeg. Dit deed ons  even schrikken. Een hekken van 1,5 m te laag ? Gelukkig was een deel van de tuin wel afgezet met een houten afsluiting van 1,80 m . We wilden geen risico’s nemen dus besloten we de tuin te verdelen in 2 delen waarvan het eerste stuk afgesloten wordt met een vaste draadafsluiting van 2 m hoog. We haalden ook wat extra constructiehout om de poortjes die aanwezig waren hoger te maken. Ziezo, alles klaar om Spartacus te ontvangen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten